Ga direct naar


Friesroodbont.nl – Fokbedrijf Rispens State – Missie, Over Rispens Roodbont, Veestapel Rispens State en Veemarkt

Missie van Rispens State

Rispens State is een biologisch fokbedrijf voor Friese roodbonte koeien: een authentieke Friese koe die met uitsterven wordt bedreigd. De roodbonten vormen een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Friesland én Nederland. Behoud van cultuurhistorie, dierenwelzijn en het terugbrengen van variëteit in de Nederlandse veestapel staan bij Rispens State centraal.
» Lees meer over de missie en achtergrond van Rispens State

Over Rispens Roodbont

In het voorjaar van 2004 opende Rispens State haar deuren voor de eerste roodbonten. De oorspronkelijk veestapel telde 35 Friese roodbonten, afkomstig van 15 verschillende adressen. Op dit moment bestaat de veestapel van Rispens State uit ruim 40 Friese roodbonte koeien en een stier.
» Lees meer over de unieke veestapel van Rispens State

Veestapel van Rispens State

De veestapel van Rispens State in woord en beeld. Klik op de roodbonte koe voor meer informatie en foto’s. Op de detailpagina’s kunt u eenvoudig door de ‘catalogus’ van Rispens Roodbont bladeren.
» Bekijk de veestapel van Rispens State

Veemarkt van Rispens State

De veemarkt van Rispens State. Hier vindt u de Friese roodbonte koeien die te koop zijn. Nu of in de nabije toekomst. Heeft u interesse in deze authentieke koe? Neem dan contact op met Rispens State.
» Ga naar de veemarkt van Rispens State

 
Snelkoppelingen